sunnuntai 24. elokuuta 2008

Yksi toteutunut haave

Nyt on ollut niin täyttä elämää arjessa, ettei koneella ole liiemmälti ollut aikaa istuksia. Viime viikonloppuna aloitin kauan haaveilemani urakan. Kodissamme on vaatehuone, joka ei koskaan ole sisältänyt vaatteita, mutta sitäkin enemmän kaikkea muuta. Suunnittelin jo aikaa sitten alkavani siivoamaan tuota huonetta, mutta siinä on ollut tekemistä enemmän kuin minulla siivoamiseen aikaa. Nyt kuitenkin ryhdyin tuumasta toimeen ihan tosissaan. Ja kuten arvata saattaa, kun jotain vihdoin saa alkuun, se vie mennessään. Samaan syssyyn vaihtui järjestys myös makuu- ja olohuoneessa. Kolme päivää siinä hujahti aika mukavasti siivotessa ja yhäkin viilaillaan.

Tässä joskus viime talvena kuvaamana komero. Myönnettäköön, että nyt aloittaessani siivousta se oli vielä kamalammassa kunnossa. Tässä kuvassakin oli jo vähän pahempia siivottu, ennen kuin hoksasin ottaa kuvan siitä mistä lähdettiin.

Tässä komero sen jälkeen kun suurin työ oli juuri saatu tehtyä.
Siitä siis tuli leikkihuone tyttärelle. Aika paljon on muuttunut komero jo tästäkin.

Nyt huoneeseen on saatu seinille tyttären taidetta sekä kuvia kautta aikain.
Hyllyissä on palapelit, piirrustusvälineet, lelut ja leikkikeittiö ja kauppatavarat.

Viime viikolla käytiin sisustusostoksilla. Äiti katseli haaveilevasti meren sinistä ja metsän vihreää mattoa, mutta 2,5 vuotias tyär oli sitä mieltä, että vaaleanpunaista pittää olla. Koetin vielä vedota, oletko varma ja varmoja oltiin. Joten huone rakentuukin nyt sitten tämän maton mukaan. Kunhan loppusilaus saadaan valmiiksi...

Nyt kuitenkin keskitytään ensin hoivaamaan kuntoon leikkihuoneen prinsessa, joka on saanut syksyn ensimmäisen pöpön sisuksiinsa.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Aika hieno huone pienellä!

Anonyymi kirjoitti...

ollaan ihan kadeja!!
myö halutaan myös tuollainen leikkitila.

Veera&Aino