lauantai 6. joulukuuta 2008

Pakkasusvan hämyssä



Kuuden päivän työrupeaman jälkeen on väsynyt mutta onnellinen olo. Viikonloppu on tuntunut erityisen hyvälle. On kikateltu tyttären kanssa, käyty puurojuhlissa sukulaisten seurassa ja saunassa. Nyt katselen ihaillen pakkasusvaa ikkunasta ja koen syvää rauhaa sisälläni. Oikein mainio olotila.

Minulle itsenäisyyspäivää kommentoi töissä 6-vuotias poika näin: Se on semmoinen päivä, jolloin kaikki saavat pitää huolta itsestään.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Pidetään hyvää huolta itsestämme sekä myös kanssaeläjistä.

3 kommenttia:

Huhtikuunnoita kirjoitti...

Nyt onkin ihan talven tuntua, kun pakkastakin on melkein 10ºC ja lunta maassa. Radiossa sanottiin, että Suomen itsenäisyyspäivä on pimeän ja synkän vuodenajan juhla ja kuvastaa Suomalaisten mollisointuista luonnekuvaa. Minusta se on aina ollut ilon ja valon juhla.Piha täynnä loimuavia ulkotulia ja sisällä ikkunavalot, joulua varten jo laitettu. Hyvää ruokaa ja seuraa, mikäs sen mukavampaa.

maarit kirjoitti...

Hei! Blogisi on mukava uusi tuttavuus. Mainitsit 11286-blogissa Italian joulun, oletko mahdollisesti blogannut matkastasi, nimittäin suuntaan itse vielä ennen joulua Italiaan enkä ole tähän aikaan siellä käynytkään eli lukisin mielelläni kommenttisi.

Marguetta kirjoitti...

Huhtikuun noita: Tänään on tosiaan ollut mitä ihanin päivä, ootappas kun saan ne kidekuvat tänne! Pakkasukko on tosi ihana heppu, jos ei puhku liikaa...

Maarit: Olin Italiassa joskus vuonna 1996 jolloin en vielä blogimaailmasta tiennyt mitään. Varmaan moni asia on siellä muuttunut, toisaalta tradiotiot tuskin muuttuvat koskaan. Joulun aikaan mä usein muistelen Modenan katuja ja joulumarkkinoita. Mitä ihmeellisimpiä ja kauniimpia lasisia kuusenkoristeita, valoja ja tuoksuja. Sinun kuvistasi tuli taas kaikki niin elävästi mieleen.