lauantai 20. joulukuuta 2008

Anna rakkauden tulla!



Puhtaana ja täysin avoimena sydänchakra on vilpittömän ehdottoman rakkauden keskus. Sellainen rakkaus on olemassa vain omasta tahdostaan, eikä sitä voi omistaa eikä menettää….

…Sydämen tie tuohon päämäärään käy rakastavan ja ymmärtäväisen itsemme hyväksymisen kautta, mikä on myös edellytyksenä muiden ihmisten ja elämän hyväksymiselle.

Shalila Sharamon & Bodo J. Baginski: Chakrakäsikirja


Olen pitkään antanut hengellisen kasvun jäädä muiden arkisempien asioiden varjoon. Nyt on tullut kuitenkin aika, jolloin elämä kasvattaa jo omasta takaa muutosten kautta ja tarve itsensä kehittämiseen on herännyt minussa uudelleen.

Kaivoin esiin aiemminkin useaan kertaan lukemani kirjan ja pohdiskelin maailman rakkauden hankaluutta ja kauneutta sen kautta. Aloin avaamaan sydänchakraani ja huomasin kuinka rakkaus ympäröivää maailmaa kohden lisääntyy sitä myötä, mitä enemmän itse uskallan rakastaa vilpittömästi.

Rakkautta on ja riittää tässä maailmassa. Se ei katoa minnekään, vaikka välillä vaihtaakin muotoaan. Pitää vaan itse uskaltaa antaa rakkaudelle tilaa tulla itseen ja heijastaa sitä myös ympäristöön. Jos sulkee rakkaudelta mahdollisuuden, se tuntuu kadonneen. Mutta ei se katoa. Se on aina läsnä!

Me olemme muutakin kuin luuta ja lihaa. Onneksi.

Rakkauden täyteistä joulun odotusta!

3 kommenttia:

violet kirjoitti...

Niin se on. Rakkaus ei kulu loppuun vaikka sitä antaa, osoittaa. Se kertaantuu, kasvaa ja tulee takaisin.
Se ei ole silloinkaan poissa kun se ei tunnu olevan kohdalla.

Heluna kirjoitti...

Oikein lämmintä ja mukavaa joulua teille!
:)

Marguetta kirjoitti...

Violet ja Okra lämpöistä joulua teillekin. Violetilla on kyllä viisaat sanat!