torstai 9. huhtikuuta 2009

Wreck this journal



Se saapui. Wreck this journal käsissäni painelin saman tien kahvilaan selailemaan kirjan sisältöä. Tuhosin samalla yhden sivun. En kylläkään kahvilla, kun en osaa sitä juoda, vaan teellä.

Uusi tie alkaa. Kuten se alkoi viime yönä unessani. Hylkäsin unessani vanhan ja kävelin suuren metsän halki tielle, jota rakennettiin vielä. Kuin konkretisoitu pätkä elämästäni. Olen hyljännyt tien, joka ei vienyt haluamaani suuntaan ja lähtenyt kulkemaan uusia polkuja. Pidän tästä epämääräisyydestä.

10 kommenttia:

Toivo kirjoitti...

tuon kuvan myötä alan pikkuhiljaa ymmärtämään kirjasi tarkoituksenmukaisuuden :)

Tiina Konttila kirjoitti...

Tuollaisen tarvitsen :)

Hallatar kirjoitti...

Oiva kuva tuo alempi. =)


Uusia teitä kannattaa aina seurata.
Edes uteliaisuudesta... =)

Marguetta kirjoitti...

Topi: Juu, haluatko tehdä kirjan "kaverisivun"? kiäh kiäh... pääsisit sinäkin tuhoamisen makuun.

Pilvitarha, jokainen varmasti tarvitsee!

Hallatar: Kiitos. Uteliaisuutta ei saisi koskaan hävittää. Sitähän lapsistakin aina ihaillaan.

Anonyymi kirjoitti...

veera kysyy että mikä tää on?

Marguetta kirjoitti...

Veeruska: No kattele linkistä! Kirja joka opettaa että luovuus tulee rajojen ylittämisestä. Tuhoa tehdäksesi luovuutta... HAHAH. Mitähän taustavaikutuksia tällä on muuten laajemmin katseltuna?

Anonyymi kirjoitti...

kattelin linkkiä mutta se oli suo. ja ihan väärän kieleinen suo kaiken lisäksi.

eli en jaksanut perehtyä vaan tulin tänne huutelemaan, että MITÄMITÄ.

mitämitä?

v.

Marguetta kirjoitti...

Olen samaa mieltä. Se on luotaan työntävä. Mut käy tsekkaan galleria. Se antanee kuvaa, sillä kirja on jokaisella erilainen. Sen mukaan miten sitä itse täyttää. Siinä on siis sivuilla erilaisia ohjeistuksia, kuten: syö jotain värikästä karkkia ja maalaa sitten kielellä/Ompele tätä sivua/Piirrä tähän sivulle kaikkea todella yököttävää... Jne...

Toivo kirjoitti...

mistä lähtien mä olen ollut "Topi"? ja mitä siihen "kaverisivulle" oikein pitää tehdä? jos se jotenkin antaa sulle aihetta pirulliseen nauruun niin no tänk! mitä taas tulee luovuudesta niin siihen tarvitaan aina vähän kaaosta ja kaaosta saadaan tuhoamalla. siksi juuri (ainakin osittain) pikkulapsetkin tykkää sotkemisesta ja palikkatornien rakentamisesta ja niiden kaatamisesta.

Marguetta kirjoitti...

Olethan sä Topi ollut muulloinkin. Ja sori, sivu meni jo Vilmiksen käsittelyyn. Siin piti antaa ystävän tehdä jotain tuhoavaa sivulle. Vilmis on innostunut tähän jo usemmankin sivun verran...

Je ei ollut pirullisuus mielessä.