tiistai 7. lokakuuta 2008

11 yksityiskohtaa

Viime aikoina on ollut sanat kadoksissa. Tähän on syynsä ja ehkä jossain vaiheessa saan kirjoitettua siitä. Maijjan blogissa huomasin blogeja kiertäneen 11 yksityiskohtaa ja tämä herätti fiiliksen tarttua näppiksiin. Tässäpä 11 pikkuasiaa tämänhetkisestä elosta.

1. Vaatekauppa

Omat vaatteet tulee suurimmaksi osaksi hankittua kirppiksiltä ja sieltä sun täältä missä jotain mukavaa ja sopivan hintaista sattuu silmään. Gudrun Sjödenin vaatteista tykkään myös todella paljon ja syksyllä olenkin tykännyt kietoutua Gudrunin luomaan takkiin. Jos olisin rikkaampi, ostaisin enemmän. Ruskovillasta tykkään myös!

2. Huonekalukauppa

Harvemmin tulee käytyä. Kierrätyskeskus ja realisointikeskus sekä jälkeen jääneiden tavaroiden kerääminen taitavat olla se mun juttu.

3. Makeat jutut

Halva juuri nyt. Tyttären suukot on kans aika makeita!

4. Kaupunki

Nyt se olisi Helsinki, jossa haluaisin olla halaamassa eräitä suuren menetyksen kokeneita ystäviä.

Ja kaipaan mä sieltä myös kulttuuria, jota täällä on liian vähän.

5. Juoma

Teetä. Semmoisenaan.

6. Musiikki

Madredeus ja fado on kestoihastuksen kohteena. Nyt tykkään kovasti uudesta Emma Salokoskesta, vanhastakin olen kyllä pitänyt kovasti. Kuunnella voi täällä.

Eddie Vedderin tuotannosta tykkään kovasti ja odotan jo innolla uusinta tuotantoa häneltä.

Muusta musiikkimausta kautta aikain löytyy osviittaa toisaalla.

7. Tv-sarjat

En oikein ehdi nykyään katsomaan mitään aktiivisesti. Lostia seurasin tiiviisti. Nykyään katson varmaan eniten säännöllisesti pikku kakkosta.

8. Elokuva

Ah, tykkään niin monista. Kassovitzin: Viha oli vaikuttava niin sisällöllisesti kuin teknisesti. Viimeisin elokuvakerhon kuva Into the Wild sai aikaan paljon keskustelua. Kiintoisa tositarina taustalla. Suosittelen tutustumaan Traileri, yksi arvostelu monista, Christopher Johnson McCandless todellinen mies tarinan takana.

9. Kuntoilu

Pyöräily, uintia lähinnä lasten altaassa lojuen, kävely

10. Kakkuset

Onnistuneet vegaaniset. Niitä vaan saa liian harvoin...

11. Kahvi

En tykkää lainkaan

Ei kommentteja: