torstai 11. kesäkuuta 2009

Voi vittu kun vituttaa

Voi että tällä viikolla on osannut ärsyttää. Ja aihe sama, mikä ärsyttää kovin usein. En kestä epärehellisyyttä. En niin tippaakaan.

Ärsyttää, kun ihmiset puhuvat sellaista, mitä ei ole oikeasti tapahtunut. Värittävät tapahtumia niin, että ne muuttuvat kerrassaan toiseksi, mitä todellisuudessa olivatkaan.

Ärsyttää, että selän takana puhutaan pahaa ja naaman edessä hymyillään, kuin parahimmat ystävät konsanaan.

Ärsyttää kun ei voi olla itse rehellinen vaan pitää kasata hampaankoloon enemmän kuin ienraja antaa myöten.

Ja ärsyttää kun siitä syystä käyttäytyy kuin mielipuolinen ja tekee kaikkien muidenkin olon yhtä kurjaksi kuin itsellä on, ihan vaan siksi ettei kulttuurissamme ole tapana sanoa asioita päin naamaa vaan siellä selän takana.

Ärsyttää niin paljon, että haluan irtisanoutua kaikesta epärehellisyydestä eroon. Vaikka menettäisin siinä ohessa jotain sellaistakin, mistä olisin halunnut pitää kiinni.

Ärsyttää niin, että taidan vaihtaa maisemaa.

6 kommenttia:

Huhtikuunnoita kirjoitti...

Kaikkea ei tarvitse sietää, eikä aina tarvitse hyssytellä. Hyvä kun kunnolla vituttaa välillä, se puhdistaa ilmaa, usko pois. Vietä hyvä viikonloppu ja unohda kaikki paska.

karhurannanesa kirjoitti...

No vittu! Ainakin rehellinen otsikko.

Iloista vkoloppua sulle vaikka maisemaa vaihtaisitkin.

Toivo kirjoitti...

Jos vituttaa niin voithan aina pirauttaa mulle niin puretaan vitutusta yhdessä. Mutta ei mielellään vittuilemalla.

Marleena kirjoitti...

Eiköhän me kestetä - tämmöstä tämä välillä on.
Meidänkin hyvä alku hyvälle elämälle meinaa kaatua kun olen niin pinna kireenä, mutta onneksi vieläkin jaksamme kaiken huutamisen jälkeen alottaa siitä mihin jäimme ennen riitaa.
Ja onneksi minun "vitutukseni" on loppusuoralla, toivottavasti sinunkin.
Pärjäillään

Kazza kirjoitti...

Voi vittu! Minulla on AIVAN sama ongelma työpaikalla. Ja todellakin, hampaankolossa on niin paljon, että ientulehdus mädännyttää kohta koko suun. Valehtelua, toisten perseiden nuolemista, selän takana pahaa puhumista, ilkeyttä, kaikkea negatiivista... Minäkin olen tässä uutta työpaikkaa etsimässä ja syy siihen on sama kuin sinullakin. Vituttaa niin paljon ja työpaikalla on niin kurjaa olla, ettei meinaa töistä tulla mitään.

No, ainakin tiedetään molemmat painivamme saman ongelman kanssa. Jaksamista! Ja hyvää viikonloppua, pieni tauko kaikesta paskasta tekee hyvää, eikö. ps. Ja rehellisyys kunniaan!!!

Marguetta kirjoitti...

kivaa kun muitakin vituttaa JOS siitä seuraa jotain hyvääkin.

Mulla vitutus on ollut lähinnä muiden ihmisien käyttäytymiseen kyllästymistä ja ärsyyntymistä siitä, että se koskettaa minuakin, vaikka haluaisin pysytellä kaikista muiden sotkuista erillisenä.

tämä koskee enemmän henkilökohtaista elämää kuin työtä, mutta myös töissä on ärsyttänyt ekaa kertaa vuoteen samat aihepiirit. minä kyllä viihdyn siellä, mutta haluaisin olla ulkopuolinen muiden kitinöistä. Joskus se onnistuu, joskus ei. Silloin ei kun ne koskevat asioita, jotka välillisesti kuitenkin vaikuttavat myös itseeni ja tyttäreeni.

Mutta on kivaa olla ystävän luona Kuopiossa karussa kotikontuja ja kutitella kummipoikaa ja muitakin muksuja. Niiden kanssa ei vituta.